Geachte gast,

Deze reis wordt niet meer aangeboden, omdat deze volgeboekt is of (tijdelijk) geen beschikbaarheid heeft.

Het boeken van deze reis is dus helaas niet mogelijk, maar informeer vrijblijvend via www.kras.nl/contact of KRAS (soortgelijke) reizen naar dezelfde bestemming aanbiedt. Indien u het reisnummer aan ons doorgeeft, kunnen wij u sneller van een antwoord voorzien.

U kunt ook bellen naar 088 - 0885 0886 (lokaal tarief).

v

Familierondreis Spot de 'big five' in Kenia

15-daagse familierondreis met spannende game drives en chillen op een tropisch strand

nl_00018429[2].jpg_s
Kenia.Mombasa.strands
v
Zambia
nl_00018429[2].jpg_s
Kenia.Mombasa.strands
JGY
Deelnemers per groep:

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 11

Maximum aantal deelnemers aan deze reis: 20

Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

  • Masai Mara, onderdeel van de Serengeti
  • Leuke treinreis van Nairobi naar Tsavo East
  • Ontdek het grootste zoetwatermeer van Kenia
  • Verblijf in lodges op unieke locaties
  • Vrije dagen aan een tropisch strand
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-22.00 uur
Zondag: 10.00-22.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

Vlucht Amsterdam-Nairobi en Mombasa-Amsterdam met Turkish Airlines (met overstap in Istanbul)
Handbagage en ruimbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• Rondreis per trein en 4x4 safaribus met gegarandeerde raamplaats tijdens de safari (maximaal 7 personen per safaribusje)
• 12 overnachtingen in middenklasse lodges met zwembad (m.u.v. de lodge in Taita Hills)
• Early check-in op dag 2 bij hotel in Nairobi en late check-out op dag 14 bij hotel in Mombasa
• 7 x ontbijt, 6 x lunch en 5 x diner en 4 nachten o.b.v. All Inclusive
• Nederlandssprekende reisleiding*
• Engelssprekende chauffeur/gids

• Game drives in Masai Mara National Park, Tsavo East National Park en Taita Hills
• Boottocht Lake Naivasha
• Treinrit van Nairobi naar Tsavo East National Park
• Rondleiding Artefact Museum Taita Hills
• Bezoek aan 'tree planting' project Taita Hills
• Vrije dagen in Nairobi en aan de kust

*In elk 4x4 safaribusje kunnen 7 personen zitten. Deze groepsrondreis wordt daarom met meerdere safaribusjes uitgevoerd. De busjes rijden altijd met elkaar, er gaat één Nederlandssprekende reisleider mee.

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 25 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Optionele Excursies
• Fooien reisleider en chauffeur
Klik hier voor de details van alle bijkomende kosten ter plaatse (onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen)

Optioneel (direct bij te boeken)• Reis- en annuleringsverzekering

Belangrijk

• We verwachten dat onze reizigers goed ter been zijn en een redelijke basisconditie hebben. Je ziet namelijk veel tijdens deze reis en de activiteiten zijn soms inspannend terwijl het klimaat zeer warm en vochtig is. Ook wissel je regelmatig van accommodatie. Je bent dus niet 'op vakantie', maar op reis.

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 11
Maximum aantal deelnemers aan deze reis: 20
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 21 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Kaart
Dagprogramma

Spot de 'big five' in Kenia

v
+8
+7

Karibu Sana! Hartelijk welkom in Kenia, het gastvrije land van rijke tradities en gewoontes. Bekend om de kleurrijke Masai nomadenstam, exotische vruchten en natuurlijk de uitgestrekte wereldberoemde natuurparken. De safaritochten door de talloze wildparken van Kenia zorgen voor veel 'oh's'en 'ah's'. Opgewonden stoot iedereen elkaar aan om een kudde giraffen aan de horizon aan te wijzen. De chauffeur weet razendsnel de weg naar deze dieren te vinden, zodat je haast oog-in-oog met ze komt te staan. En hoe kun je deze reis beter afsluiten dan aan een tropisch strand?

Open alle items
Dag 1 en 2 • Amsterdam-Nairobi
Camera en verrekijker niet vergeten? Op naar Schiphol... je vliegt van Amsterdam naar de Keniaanse hoofdstad Nairobi. De volgende dag kom je vroeg in de ochtend aan in Nairobi en wordt je naar het hotel voor de eerste nacht gebracht. Fijn: we hebben een early check-in voor je geregeld, dus je kunt meteen in je kamer. Alle tijd dus om bij te komen van de vlucht, zodat je morgen fris en fruitig het safaribusje in kunt stappen.
Dag 3 • Masai Mara National Park
v
+2
+1
De safari kan beginnen en hoe! Na het ontbijt ga je op weg naar het bekendste park van Kenia, het Masai Mara National Park. In de lodge staat de lunch al voor je klaar. Uitgegeten? Dan ga je op pad en maak je de eerste game drive van deze rondreis. Het is meteen een speciale, want je pakt de zonsondergang mee. Dat wordt mooie plaatjes schieten en uitkijken naar de eerste dieren van deze reis. Van neushoorns, gnoes tot de grote katsoorten... het komt hier allemaal voorbij. Twee overnachtingen in Masai Mara.
Dag 4 • Masai Mara National Park
v
+2
+1
Vroeg uit de veren voor de eerste game drive van vandaag. Masai Mara National Park is onderdeel van de beroemde Serengetivlakte, die zich grotendeels in Tanzania bevindt. Het glooiende, kleurrijke landschap bestaat uit grasvlaktes, savanne en rivierbos. Onderweg zie je de kleurrijke Masai als nomaden struinen door hun natuurlijke omgeving. En nergens in Afrika zijn zo veel dieren in zo'n open landschap te vinden. De leeuwenmassa die hier rondloopt is de grootste van Kenia. Vergeet daarom vooral niet je camera en verrekijker mee te nemen! Na de lunch in de lodge staat de tweede game drive op het programma. Wil je je dag helemaal compleet maken? Kies dan voor de optionele ballonsafari. Het uitzicht vanuit de luchtballon is onbeschrijfelijk mooi.
Dag 5 • Lake Naivasha
v
+2
+1
Een mooie rit brengt je naar het grootste zoetwatermeer van Kenia, Lake Naivasha. Hier ga je tijdens een ontspannende boottocht op zoek naar de vele soorten watervogels, zoals de sterke visarend. De visarend is te herkennen aan de witte onderkant en zijn chocoladebruine rug. Met een spanwijdte van wel 160 centimeter is hij al van ver te zien. Niet alleen kleurrijke vogels maar ook nijlpaarden trekken massaal naar dit zoetwatermeer. Met een beetje geluk spot jij wel een enorm nijlpaard. De overnachting is vandaag in Naivasha.
Dag 6 • Nairobi
v
+1
Het is tijd om het natuurgeweld even achter je achter te laten en terug te keren naar het bruisende Nairobi. Je hebt daarna vast honger gekregen van de lange rit, dus de lunch staat voor je klaar bij Karen Blixen coffee garden. Dat wordt smullen en even bijkomen in deze oase van rust. Na de lunch is het tijd voor ontspanning en om een duik te nemen in het zwembad van het hotel. De komende twee nachten ben je te gast in Nairobi.
Dag 7 • vrije dag in Nairobi
v
+2
+1
Vandaag heb je alle tijd om bij te komen van alle indrukken van de afgelopen dagen. Fijn relaxen bij het zwembad of kies je voor een extra game drive in Nairobi National Park? Dit is het oudste park van Kenia en ligt op slechts 10 km afstand van Nairobi. Ook hier zijn ontelbare dieren te spotten, waaronder de zeldzame zwarte neushoorn. Leuk weetje: het hotel waar je overnacht heeft uitzicht op dit nationale park. Wie weet spot je vanuit het zwembad nog wel een paar zebra's.
Dag 8 • Nairobi-Tsavo East National Park
v
+3
+2
Vroeg uit de veren voor het ontbijt en de comfortabele treinrit naar het volgende park, het Tsavo East National Park. Leuk om ook eens op een andere manier door Kenia te reizen. Na aankomst op het treinstation staan de safaribusjes weer voor je klaar. Het is maar een korte rit naar de lodge die midden in het park ligt. Onderweg spot je misschien al wel de eerste olifanten, giraffes en zebra's. Na wat vrije tijd, en misschien wel een duik in het zwembad, is het tijd voor een game drive. Het Tsavo East National Park is bijzonder vanwege het rode landschap. Je zult zien dat de olifanten daarom een rode kleur hebben. Mooie foto's gegarandeerd!
Dag 9 • Tsavo East National Park-Taita Hills
v
+2
+1
Heb je die leeuw vannacht horen brullen? Grote kans, want door de locatie van de lodge zie je de dieren vanuit je kamer lopen. Dat wordt verhalen aan elkaar vertellen bij het ontbijt. Het is weer tijd om naar het laatste park te gaan. Als je Taita Hills nadert, zie je de heuvels al verschijnen. Ja, dit is weer een totaal ander landschap. Dan zie je uit het niets een lodge op palen middenin het landschap verschijnen. En laat dat nou de plek zijn waar je vandaag overnacht. Misschien staat er al wel een kudde olifanten of zebra's op je te wachten. Wauw! Je begint met een rondleiding door het Artefact Museum en bezoekt het 'tree planting' project van de lodge. Een erg goed initiatief om de gezondheid van de dierenhabitat te verbeteren. Help jij een handje mee? Vervolgens ga je mee met de laatste game drive van de reis. Nog even genieten van de spanning van het zoeken naar wild.
Dag 10 • Taita Hills-Mombasa
v
+1
Kijk bij het ontwaken nog eens goed uit je raam en wie weet spot je nog wel wat wild. Daarna is het echt tijd om naar de kust te rijden om lekker te gaan chillen. Hobbelend rijd je naar je lodge in Mombasa en onderweg is het uitkijken naar kleine dorpjes, scholen met zwaaiende kinderen en uitgestrekte landschappen. Daarna heb je wel een lekkere lunch en drankje verdiend. Geen probleem, de laatste dagen verblijf je op basis van All Inclusive. Dat betekent dus eten en drinken wat je maar wilt.
Dag 11 t/m 13 • Mombasa
v
nl_00018429[2].jpg_s
Kenia.Mombasa.strands
nl_00018429[2].jpg_s
Kenia.Mombasa.strands
+1
Zon, zee en een fijne sfeer. Het perfecte recept om na te genieten van al het moois van de afgelopen dagen. Het hotel ligt direct aan het strand en heeft alle faciliteiten om je vakantie goed af te sluiten. Neem een duik in een van de zwembaden, speel een potje waterpolo of dans mee op Keniaanse muziek. Heerlijk toch?
Dag 14 • Mombasa-Amsterdam
Nog een hele dag om te genieten aan de kunst en dan helaas... het vliegtuig staat in de nacht van dag 14 op dag 15 al klaar om je terug naar Amsterdam te brengen. Je droomt vast na tijdens de nachtvlucht van deze bijzondere reis en dan ben je zo weer op Nederlandse bodem.
Dag 15 • Amsterdam
Je bent weer terug in Amsterdam. Fijne reis naar huis!
Video: Ontdek Kenia

Een safari (ofwel game drive) is een belevenis om nooit te vergeten. De video hieronder geeft je een kijkje in wat je kunt verwachten en welke dieren je zoal kunt spotten in Kenia.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Familierondreizen
Herinneringen voor het leven maken
v

Nieuw bij TUI, familierondreizen. Speciaal voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. En gepland in de schoolvakanties. Een groepsrondreis met meerdere gezinnen is een onvergetelijke ervaring waar thuis nog lang over wordt nagesproken. Ideaal voor ouders én kids, want er is altijd wel iemand om mee te kletsen, te spelen of te chillen. En natuurlijk is er ook veel quality time met je eigen gezin. We hebben met ieders interesses rekening gehouden en de programma’s zijn super afwisselend. Naast highlights ontdekken ga je bijvoorbeeld ook varen, fietsen, koken, knutselen en nog veel meer. Dus, zijn jullie klaar voor een reis boordevol activiteiten en gezelligheid?

Dáárom een TUI familierondreis

• Samen de wereld ontdekken
• Reizen in de schoolvakanties
• Speciaal voor jong en oud
• Fijn bijna alles georganiseerd
• Combi van veel zien én vrije tijd
• Comfortabele hotels (soms ook heel uniek en vaak mét zwembad)
• Nederlandssprekende reisleiding (m.u.v. de familierondreis Winter Wonderland Finland)
• Duurzaam reizen
• Ook superleuk voor eenoudergezinnen!

Fijn alles georganiseerd

Van hotels en vervoer tot excursies en diverse maaltijden, bijna alles is geregeld! Wij reserveren voor jullie comfortabele hotels, vaak mét zwembad voor een plonsje na een excursiedag. En soms zijn het wel heel bijzondere accommodaties, zoals een safaritent, een bedoeïenenkamp of wat dacht je van een nachtje aan boord van een schip?

Jullie reisleider spreekt Nederlands

Natuurlijk ontdek je de vakantiebestemming samen met enthousiaste en ervaren Nederlandse of lokale Nederlandssprekende reisleiding. Hij of zij staat dag en – als dat nodig is – nacht voor jullie klaar. En bij sommige reizen is er daarnaast ook nog een lokale gids, die de bestemming natuurlijk ook kent als geen ander, maar meestal wel Engels spreekt.*

*Tijdens de familierondreis Winter Wonderland Finland ben je op reis met een internationaal gezelschap. Om deze reden spreekt de reisleider Engels.

Heel toffe reizen

Het wordt misschien nog moeilijk kiezen, want er is volop keuze uit toffe reizen, met heel veel hoogtepunten en activiteiten die speciaal samengesteld zijn voor jong én oud. Hier en daar is er natuurlijk ook de nodige vrije tijd. Meestal worden er dan ook leuke optionele excursies aangeboden. Net waar jullie zin in hebben! Dus waar op de wereld gaan jullie gezellig samen dingen doen met je gezin, je reisgenootjes én met de lokale bevolking? Kies maar!

Natuurlijk duurzaam

Wij van TUI vinden duurzaamheid enorm belangrijk. Ook tijdens de familiereizen wordt op een bewuste manier omgegaan met de natuur en de lokale bevolking en hun culturele normen en waarden.

De kleine lettertjes

Een TUI familierondreis is alleen te boeken indien je reist met minimaal één kind van 8 tot 18 jaar.
De minimum leeftijd voor onze familiereizen is 8 jaar, de maximum leeftijd van de meereizende kinderen is 18 jaar. Mocht één zoon of dochter nét buiten deze leeftijden vallen, neem dan contact met ons op. Voor bepaalde landen kunnen specifieke regels voor het reizen met kinderen gelden. In Zuid-Afrika en Kenia is bovendien de minimum leeftijd voor het deelnemen aan safari’s per open jeep gesteld op 8 jaar.
• De groepssamenstelling (aantal geboekte personen en hun leeftijden, per datum) kun je bij de diverse vertrekdata inzien, net als de minimale en maximale groepsgrootte.
• In de meeste landen hebben de hotels geen familiekamers voor 4 of 5 personen. Wij bieden bij alle reizen dan ook 2-persoonskamers aan, soms 3-persoonskamers, afhankelijk van de reis. Bij een 3-persoons kamerbezetting zal het derde bed vaak een uitklapbed/stretcher of iets dergelijks zijn (verwacht geen supercomfortabele boxspring!). Wij kunnen helaas geen kamers naast elkaar garanderen.
• Ook al wordt er in steden, stadjes en de natuur volop gewandeld en staan er ook diverse sportieve activiteiten op de planning… iedereen met een normale basisconditie en een sportieve, avontuurlijke instelling kan overal aan meedoen.
• Wij kunnen helaas vooraf geen specifieke stoelen reserveren zodat gezinnen of complete groepen bij elkaar in het vliegtuig zitten, hoewel we dat natuurlijk wel altijd proberen. Het is aan de luchtvaartmaatschappijen om wel of niet iets met ons verzoek te doen, daar hebben we helaas geen invloed op. Bij de meeste maatschappijen kun of moet je zélf van tevoren stoelen reserveren, vaak tegen betaling van een toeslag. Ook een upgrade naar een hogere klasse kun je zo gemakkelijk zelf regelen, mocht je dat willen. Reserveer je vooraf geen stoel, of doe je dit pas kort voor vertrek, dan worden de ‘overgebleven’ passagiers op de overgebleven stoelen geplaatst, met kans dat je als gezin kriskras verspreid door het vliegtuig kunt zitten. We raden je dan ook aan om zélf tijdig de nodige stoelen voor jullie gezin vast te leggen bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Hotels

Hieronder vind je voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor je reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvang je bij je reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ole Sereni Hotel **** – Nairobi
v
+5
+4

Het Ole Sereni Hotel heeft een unieke locatie met zijn ligging aan het National Game Park. Letterlijk vertaalt betekent de naam ‘plaats van rust’. Het hotel biedt een panoramisch uitzicht over de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Het hotel beschikt over gratis internet, een zwembad, een bar, een restaurant, een fitnesscentrum en sportruimte en 24-uursreceptie. Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken de stomerij-, was- en strijkservice. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een zithoek, een televisie en een minibar. Er is ook een eigen badkamer met bad of douche en een föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fig Tree Camp *** – Masai Mara
v
+6
+5

Fig Tree Camp is in Masai Mara is het bekendste wildreservaat van Afrika. Spot de ‘Big Five’ langs de Talek Rivier. Het kamp beschikt over 24-uursreceptie, een restaurant, een bar, een wisselkantoor, een snackbar, een dakterras en een zwembad. Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van de strijk- en wasservice. De tent of lodge is voorzien van een eigen badkamer en een balkon.

Noot: Bij vertrek op 17 juli 2020 verblijf je in dit kamp in een Ngamboli tent.

Mara Leisure Camp *** – Masai Mara
v
+12
+11

Mara Leisure Camp is gelegen langs de Talek Rivier en grenst aan het wildreservaat Masai Mara. Het kamp beschikt over gratis wifi, een wisselkantoor, een zwembad, een restaurant, een bar en meerdere winkels. Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van de wasservice. De tenten zijn voorzien van een een eigen badkamer, een zithoek en klamboes.

Noot: Bij vertrek op 27 juli en 31 juli 2020 verblijf je in dit kamp in een Deluxe tent.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lake Naivasha Sopa Lodge - Lake Naivasha
v
+8
+7

De lodge is prachtig gelegen in Naivasha bij het bekende Lake Naivasha, waar giraffes, waterbokken en nijlpaarden te spotten zijn. Een mooie beleving! De accommodatie beschikt over een receptie, wifi (tegen betaling), lobby, lounge, restaurant, fitnesscentrum, buitenzwembad en sauna. Alle kamers beschikken over een televisie, minibar, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad/douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ashnil Aruba Lodge **** – Tsavo East
v
+4
+3

De lodge biedt vanaf elke kamer een uitzicht op de Aruba dam, waar vaak olifanten, zebra’s en giraffes te bewonderen zijn. De lodge beschikt over gratis internet, een zwembad, een restaurant, een bar, 24-uursreceptie en een dakterras. Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van de stomerij-, was- en strijkservice. De kamers zijn voorzien van een zithoek en een eigen badkamer met een bad of douche.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saltlick Game Lodge - Tsavo
v
+4
+3

Het Saltlick Game Lodge is een uniek verblijf in het hart van Taita Hills met uitzicht over de uitgestrekte vlaktes van Tsavo. Deze accommodatie is beroemd om haar vlaggenschiplodges op palen. Al het wildpracht kan zo onder u doorlopen! Wat een fantastische ervaring! Saltlick Game Lodge beschikt over een 24-uursreceptie, resturant, gratis wifi, bar en terras. De lodges zijn voorzien van een kluisje, theefaciliteiten, zitgedeelte en een eigen badkamer met douche of bad, toilet en haardroger.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baobab Beach Resort & Spa **** – Mombasa
v
+12
+11

Gelegen op de koraalriffen, biedt het resort een fantastisch uitzicht over het strand.
Het all inclusive resort beschikt over gratis internet in openbare ruimte, 24-uursreceptie, meerdere buffet- en à la carte restaurants, 3 buitenbaden en een bar. Tegen betaling is het mogelijk op gebruik te maken van de stomerij-, was- en strijkservice. Op het resort is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende sporten en activiteiten. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een koelkast, een televisie, een bureau en een eigen badkamer met bad of douche en een föhn.

Vlucht
Turkish Airlines
v
Turkish Airlines
Turkish Airlines logo
Turkish Airlines
Turkish Airlines logo

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over Turkish Airlines, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vind je op de website van Turkish Airlines.

Bagage
Ruimbagage
Afhankelijk van de bestemming mag iedere passagier max. 20, 23 of 30 kg meenemen.

Handbagage
Iedere passagier mag maximaal één stuk handbagage van maximaal 8 kg meenemen. Maximale afmetingen zijn 55 x 40 x 23 cm. Daarnaast mag één accessoire ter grote van een camera of telefoon meegenomen worden.

Voor meer informatie over de bagageregels of het meenemen van speciale afwijkende bagage zoals bijv. een golftas, rolstoel of duikuitrusting kijk je op de website van Turkish Airlines.
Inchecken
Online inchecken en stoel reserveren is niet mogelijk.
Service aan boord
Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.

Via het entertainment systeem van Turkish Airlines kijk je diverse films en tv-series, luister je naar muziek of speel je spelletjes. Ook beschikt het systeem over wifi zodat je met je eigen telefoon, tablet of laptop op internet kunt. Let op: dit systeem is niet op alle routes en in alle vliegtuigen beschikbaar.

Je kunt aan boord je aankopen contant of met de meest gangbare creditcards betalen.
Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven
v

Ga je binnenkort op vakantie met het vliegtuig, heb je al nagedacht over de manier waarop je naar de luchthaven gaat? Wij helpen je graag een handje.

Overnachten
Wil je ontspannen je vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en je kunt je auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie
Parkeren
Wij bieden je diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week, je auto kunt parkeren.

Meer informatie
Vervoer van/naar de luchthaven
Heb je vervoer nodig van/naar de luchthaven? Wij bieden je diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Voorwaarden
• Bij het boeken van jouw reis dien je de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In jouw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen je erop dat als de terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland de reis effectief één dag langer is dan de geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van een reisverzekering.
Plaatsinfo
Mombasa
v
Kenia.Mombasa.strands
623233595_Fort_Jesus_Mombasa_Kenia
Fort_Jesus_Mombasa_Kenia
11_lokale_markt_Mombasa_Kenia
Kenia.Mombasa.strands
623233595_Fort_Jesus_Mombasa_Kenia
+2
Fort_Jesus_Mombasa_Kenia
+1

Mombasa is gelegen op een schiereiland en is een waar paradijs voor zonliefhebbers. De stranden, welke ten noorden en zuiden van de stad liggen, zijn hagelwit. Én met haar wuivende palmen is dit een betoverend en exotisch stukje Kenia. Naast relaxen in de zon of onder een palmboom, zijn de kusten ook erg geschikt voor verschillende watersporten. Denk hierbij aan duiken, snorkelen en surfen. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze stad. Bezoek Fort Jesus en de historische forten van de stad. Mombasa, in het verleden bezet geweest door de Portugezen, Arabieren en Britten, kent een rijk verleden. En die invloeden zijn nog steeds overal zichtbaar. Slenter over de lokale markt en door Old Town. Hier proef je de lokale smaken en geuren. Welkom in dé multiculturele stad van Kenia.

Kenia
v
+5
+4

Kenia is een natuurrijk land, waar toeristen met open armen ontvangen worden door alle inheemse volkeren die grote waarde hechten aan cultuur en tradities. Het land is geliefd vanwege de vele schitterende wildparken waar spannende safaritochten mogelijk zijn en om haar mooie stranden. En wat te denken van het Masai Mara National Park, het thuis van de kleurrijke en nomadische Masai-stam?