Geachte gast,

Deze reis wordt niet meer aangeboden, omdat deze volgeboekt is of (tijdelijk) geen beschikbaarheid heeft.

Het boeken van deze reis is dus helaas niet mogelijk, maar informeer vrijblijvend via www.kras.nl/contact of KRAS (soortgelijke) reizen naar dezelfde bestemming aanbiedt. Indien u het reisnummer aan ons doorgeeft, kunnen wij u sneller van een antwoord voorzien.

U kunt ook bellen naar 088 - 0885 0886 (lokaal tarief).

v

Rondreis Imposant Israël

8 dagen alle hoogtepunten van het Beloofde Land met o.a. Jeruzalem, de Dode Zee en Tel Aviv

Israel.woestijns
Israel.Jeruzalems
Israel.cultuurs
Jeruzalem - klaagmuur
Israel.Jaffas
v
Nazareth
Israel.woestijns
Israel.Jeruzalems
Israel.cultuurs
Jeruzalem - klaagmuur
Israel.Jaffas
8,4
IGY
Deelnemers per groep:

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 10

Maximum aantal deelnemers aan deze reis: 35

Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

  • Ontspannen begin: rechtstreekse vlucht
  • Per boot over het meer van Tiberias
  • Uitgebreid bezoek aan oud én nieuw Jeruzalem
  • De bijbelse geschiedenis komt tot leven
  • Kortom, alle hoogtepunten van het Beloofde Land
8,4
Beoordeeld door 805 reizigers van TUI Specials.
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.00-22.00 uur
Zondag: 09.00-22.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

Retourvlucht Eindhoven-Tel Aviv met Transavia
Handbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstofheffing
• Rondreis met minibus of touringcar
• 7 nachten verblijf in genoemde middenklasse hotels (of gelijkwaardig)
• 7 x ontbijt
• Lokale Nederlandssprekende reisleider tijdens de rondreis
• Bezoek aan de opgravingen van Caesarea*
• Stadsbezoek Nazareth en Bethlehem
• Per boot over het meer van Tiberias
• Uitgebreide stadsbezoeken oud en nieuw Jeruzalem
• De oase van Ein Gedi* en de citadel van Massada*
• Drijven op de Dode Zee
• Stadsbezoek en vrije tijd Tel Aviv

* Let op: Exclusief entreegelden. Kijk bij Niet inbegrepen voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Entreegelden
• Gebruik audiosysteem
• Fooien
Klik hier voor de details van alle bijkomende kosten ter plaatse (onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen).

Optioneel (direct bij te boeken)• Reis- en annuleringsverzekering
• Halfpension
• VIP lounge Schiphol

Extra informatie

• Tijdens het bezoek aan de wijk Mea Shearim is gepaste kleding gewenst

Belangrijk• Let op: voor reizen naar Tel Aviv dient u drie uur voor vertrek in te checken.
• Voor deze reis dient u goed ter been te zijn. Voor meer informatie zie Praktische info.
• Deze rondreis wordt door Kras en TUI gezamenlijk uitgevoerd.

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 10
Maximum aantal deelnemers aan deze reis: 35
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 21 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Kaart
Dagprogramma

Rondreis Imposant Israël

v
+1

Varen over het meer van Tiberias. Slenteren door de smalle straatjes van de soek in Jeruzalem, op zoek naar souvenirs. De bedrijvigheid bij de Klaagmuur meemaken. Meer leren over de cultuur, de bevolking en de achtergrond van bijzondere bijbelse plaatsen als Nazareth, Tabgha en Bethlehem. Genieten van de natuur in het Karmelgebergte, op de Golan Hoogvlakte en bij de idyllische oase van Ein Gedi. Dobberen op de ‘dubbelzoute’ Dode Zee, een wonderlijke ervaring. Het bruisende, mondaine Tel Aviv ontdekken, stad van contrasten. U beleeft het tijdens deze veelzijdige rondreis door het Beloofde Land Israël.

Open alle items
Dag 1 • Eindhoven-Tel Aviv
Vlieg vanaf Eindhoven naar Tel Aviv. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel in Netanya. Reisafstand ca. 55 km.
Dag 2 • Caesarea-Karmelgebergte-Nazareth
v
+4
+3
Op weg naar Tiberias en het gelijknamige meer. Onderweg zie je de opgravingen van Caesarea, fraai gelegen aan de kust. De middeleeuwse stadsmuren, het aquaduct, het paleis van Herodus en het Romeinse theater zijn goed bewaard gebleven. De mooie route door het Karmelgebergte voert ons verder naar Nazareth, genoemd in het Nieuwe Testament als de stad waar Jezus opgroeide. Bezichtig hier de Basiliek van de Aankondiging, waar engel Gabriël aan Maria vertelde dat ze het leven zou schenken aan Jezus. Twee overnachtingen in Tiberias. Reisafstand ca. 145 kilometer.
Dag 3 • Tiberias-Kapernaum-Tabgha-Berg der Zaligsprekingen-Golan
v
+8
+7
Een prachtige dag die in het teken staat van indrukwekkende plaatsen en natuurgebieden rondom het meer van Tiberias, ook wel het meer van Galilea genoemd. Begin met een boottocht over het meer, bekend van vele bijbelverhalen. In het plaatsje Kapernaüm zie je onder andere de resten van het huis van Petrus en de fraaie synagoge. Vervolgens rijden we naar het aan de noordoever gelegen Tabgha, waar het wonder van de vermeerdering van de broden en de vissen plaatsvond. Vanaf de Berg der Zaligsprekingen heb je een schitterend uitzicht over het meer van Tiberias. Tot slot geniet je van de prachtige natuur op de Golan Hoogvlakte met mooi zicht op de berg Hermon. Reisafstand ca. 50 kilometer.
Dag 4 • Ein Gedi-Massada-Dode Zee
v
+6
+5
Via een prachtige route rijden we naar de bronnen en watervallen van de oase van Ein Gedi en de op een rots gelegen citadel van Massada. Met een kabelbaan kan je de berg op voor een weids zicht over de Dode Zee. Sluit de dag af bij de Dode Zee, waar je uiteraard ervaart hoe het is om niet te zinken. Het meenemen van waterschoenen is een aanrader. Na deze mooie dag reizen we naar Bethlehem, waar je de komende drie nachten verblijft. Reisafstand 260 kilometer.


Dag 5 • Jeruzalem-Bethlehem
v
Israel.cultuurs
+2
Israel.cultuurs
+1
Verder naar Jeruzalem, waar vandaag het nieuwe gedeelte van de stad bezocht wordt. Bekijk onder meer het monument Yad Vashem, waar de herinnering aan de holocaust op indrukwekkende wijze levend wordt gehouden. Ook de Knesset, het parlementsgebouw met de beroemde 5 meter hoge, zevenarmige kandelaar Menorah, komt aan bod. Onze aandacht gaat ook uit naar de Palestijnse stad Bethlehem, gelegen op de Westelijke Jordaanoever. Dit is de plaats waar Jezus van Nazareth volgens de evangelisten Mattheus en Lucas geboren is. Bekijk hier op het Kribbeplein de door keizer Constantijn gebouwde Geboortekerk, beschouwd als een van de heiligste plaatsen van het christendom. Ondergronds bevindt zich Jezus’ geboorteplaats, aangeduid door een zilveren 14-puntige ster. Reisafstand ca. 50 kilometer
Dag 6 • Jeruzalem
v
Jeruzalem - klaagmuur
+5
+4
Werp vanaf de Olijfberg een blik op de oude stad, voor een goed begin van de dag. Vanaf hier is er goed zicht op de oude stadsmuren en de gouden koepel van de rotskerk. Bezoek vervolgens te voet de vele hoogtepunten van het indrukwekkende Jeruzalem. Daar waar elke steen eeuwenoude historie ademt. Egyptenaren, Romeinen, Babyloniërs, Perzen, Joden, Grieken, Turken en Armeniërs... vele volkeren lieten hier hun sporen na. Wandel over de Via Dolorosa (de Kruisweg van Christus) en bezoekt de Heilig Grafkerk, waar Christus werd gekruisigd, begraven en vervolgens herrees. De kerk staat vol kleurrijke mozaïek en de vele pelgrims maken grote indruk. Ook de Joodse wijk herbergt fraaie resten uit bijbelse tijden en natuurlijk neem je ruim de tijd voor de indrukwekkende Klaagmuur. De westelijke muur omringt de Tempelberg en is één van de heiligste plaatsen van het jodendom. Schrijf een wens op een briefje en laat deze achter in de voegen van de muur. Ook is er gelegenheid om in de bedrijvige Arabische soek op zoek te gaan naar bijzondere souvenirs. Reisafstand ca. 22 kilometer.
Dag 7 • Jaffa-Tel Aviv
v
Israel.Jaffas
+3
Israel.Jaffas
+2
Via de haven van Jaffa terug naar het moderne en levendige Tel Aviv voor een stadstour langs
de hoogtepunten van de stad en een vrije middag. Kunstgalerieën, hippe boetieks en sfeervolle
cafés in overvloed. Of kies je voor een ontspannen einde aan het zalige strand? Overnachting in de badplaats Netanya. Reisafstand ca. 120 kilometer.
Dag 8 • Tel Aviv-Eindhoven
Transfer naar de luchthaven van Tel Aviv voor de terugvlucht naar Eindhoven.
Video

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht
Transavia
v
Transavia vliegtuig
Transavia vliegtuig

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over Transavia, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vind je op de site van Transavia of neem contact op met het service centre van Transavia op telefoonnummer 0900-0737 (100 cpg).

Bagage
Handbagage
Wanneer je vliegt met Transavia dan is het meenemen van handbagage (max. 10 kg en met de juiste afmetingen; geadviseerd formaat max. 45 x 40 x 25 cm, kan gegarandeerd als handbagage mee aan boord) inbegrepen. Het maximaal formaat is 55 x 40 x 25 cm, echter op drukke vluchten kan het zijn dat deze trolleys toch in het ruim vervoerd zullen worden.

Let op: indien handbagage niet aan bovengenoemde afmetingen en/of gewicht voldoet, wordt deze als ruimbagage gezien. Handtassen, aktetassen, laptops en laptoptassen worden allemaal als 1 stuk bagage gerekend. Neem je bijvoorbeeld een handtas en een laptoptas mee dan dient één van de twee afgegeven te worden als ruimbagage.

Vanwege veiligheidsvoorschriften is het op vluchten van Transavia niet langer toegestaan om de 15-inch MacBook Pro Mid (2015 - 2017) mee te nemen als ruimbagage. Wel mag de laptop mee in de cabine, maar alleen als de laptop is uitgeschakeld. De laptop mag niet worden opgeladen tijdens de vlucht. Deze regel is het gevolg van een terugroepactie van Apple. Op de website van Apple kun je precies zien welke laptops het betreft.

Ruimbagage
Ruimbagage kun je voordelig en eenvoudig bij boeking reserveren óf vanaf 3 dagen voor vertrek boeken op de website van Transavia via onderstaande button. Boek je ruimbagage voordat je (online) bent ingecheckt. Na het inchecken, kun je niets meer veranderen aan je vlucht. De tarieven die je op de luchthaven betaalt voor het meenemen van ruimbagage zijn hoger dan wanneer je vooraf je bagage boekt.

Afwijkende bagage
De voorwaarden voor het meenemen van afwijkende bagage, bijvoorbeeld een fiets of golf- of duikuitrusting kun je opvragen via Kras of je reisbureau.

Check altijd vooraf op de website van Transavia de exacte bagagevoorwaarden. Hier vind je ook informatie over bagage voor kinderen.

Ruimbagage bijboeken
Stoelkeuze
Op de website van Transavia kun je via Mijn Transavia tegen betaling een stoel reserveren (aan te raden als je naast elkaar wilt zitten). Het maken van een stoelreservering is mogelijk vanaf 21 dagen tot 30 uur voor vertrek van de vlucht. Je kunt via mijn Transavia alleen een stoel reserveren als je nog niet online bent ingecheckt. Na het online inchecken, kun je namelijk niets meer aan je boeking toevoegen/wijzigen.

Stoelen reserveren
Inchecken
Online inchecken
Het is mogelijk om vanaf 30 uur (tot max. 4 uur) voor vertrek online in te checken via mijn Transavia als je vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Innsbruck, Praag of Wenen.

Je ontvangt van ons een e-mail (indien het online inchecken voor je vlucht mogelijk is). Via enkele eenvoudige stappen kies je vervolgens een stoel en print je de instapkaarten uit. Het boekingsnummer dat op de website van Transavia gevraagd wordt, is je Kras boekingsbevestigingsnummer. De online check-in wordt door Transavia verzorgd. Kras heeft hier geen invloed op.

Let op: je moet naast jouw instapkaarten ook de e-tickets die je van ons per e-mail of post hebt ontvangen meenemen naar de luchthaven.

Bagage drop-off
Nadat je online ingecheckt hebt, hoef je op de luchthaven niet meer in de rij te staan voor de incheckbalie. Je hoeft alleen nog maar je bagage af te geven bij het zogenaamde 'baggage drop off'-point van Transavia.

Groepen
Internet check-in is niet mogelijk voor reisgezelschappen van meer dan 9 personen. Voor mindervaliden en gezinnen met kleine kinderen worden door Transavia vooraf stoelen gereserveerd.

Online inchecken

Inchecken op de luchthaven

Vanzelfsprekend is deze online check-in niet verplicht, je kunt ook gewoon inchecken bij de incheckbalie of selfservice check-in.
Service aan boord
Aan boord kunt je tegen betaling een keuze maken uit het veelzijdige à la carte assortiment met een assortiment koude - en/of warme snacks en (fris)dranken. Betaal je bestelling direct aan het cabinepersoneel. Het is toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen, mits die aan boord gekocht zijn. Aan boord kun je uitsluitend betalen met pinpas of creditcard. Het is niet mogelijk om contante betalingen te doen.
Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven
v

Ga je binnenkort op vakantie met het vliegtuig, heb je al nagedacht over de manier waarop je naar de luchthaven gaat? Wij helpen je graag een handje.

Overnachten
Wil je ontspannen je vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en je kunt je auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie
Parkeren
Wij bieden je diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week, je auto kunt parkeren.

Meer informatie
Vervoer van/naar de luchthaven
Heb je vervoer nodig van/naar de luchthaven? Wij bieden je diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Relaxen in de vip-lounge van KRAS en TUI voor vluchten vanaf Schiphol
v
Vip-lounge 26
Vip-lounge 26
Vip-lounge 26
Vip-lounge 26
+7
+6

Heerlijk ontspannen! De vakantie begint al op Schiphol wanneer je voor aan een vlucht geniet van een hapje en drankje in de Schiphol Lounge. Begin ontspannen aan de vakantie en geniet van maximaal 3 uur in de lounge. Let op! In verband met het coronavirus wordt er tot nader order geen eten geserveerd in Lounge 26.

Waar vind je de lounge? De Lounge wordt op Schiphol aangegeven als ASPIRE. Afhankelijk naar welke bestemming je vliegt kun je een Lounge bezoeken op Schiphol. Vlieg je naar een schengen bestemming (binnen deze landen mag je als inwoner van de Europese Unie (EU) vrij reizen) dan kun je naar ASPIRE Lounge 26.

Zodra je de Schiphol lounge reserveert, krijg je een bevestiging toegestuurd met je gereserveerde services. Op deze bevestiging vind je je reservering terug van de Schiphol lounge. Op vertoon van deze bevestiging bij de ingang van de lounge krijg je toegang.
Lounge 26 is te vinden in Terminal 1 tussen Gates C en D. Na de securitycontrole sla je rechts af en volg je de borden voor Airline Lounge.

Locatie: Terminal 1, Panoramaroof
Openingstijden: maandag t/m zondag van 05:30 uur tot 21:30 uur
Service: Diverse snacks, (alcoholische) dranken, internationale kranten en tijdschriften, tv, internet, toiletten, etc. De lounge is rolstoeltoegankelijk.

Lounge 26 is bij te boeken voor ca. € 22 per persoon

Voorwaarden

• Bij het boeken van jouw reis dien je de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In jouw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen je erop dat als de terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland de reis effectief één dag langer is dan de geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van een reisverzekering.

Hotels

Hieronder vind je voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor je reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvang je bij je reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Q-hotel *** - Netanya
v
+9
+8

Het hotel ligt op 200 meter van het strand Poleg. Het hotel beschikt over een receptie, bar/lounge en gratis wifi in het hele hotel. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar en koffiezetapparaat/waterkoker. De badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hotel Astoria *** - Tiberias
v
+4
+3

Het hotel ligt in het centrum van Tiberias en is een van de oudste hotels in de stad. Het hotel biedt uitzicht op het Meer van Galilea, welke op ca. 20 min. lopen van het hotel te vinden is. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, gratis wifi, zwembad en lift. De moderne kamer is voorzien van een televisie, telefoon en airconditioning. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hotel Nativity *** - Bethlehem

Het hotel ligt in een rustige omgeving aan de rand van de heilige stad Bethlehem. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar/lounge en koffiebar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie en een kluis. De badkamer met bad/douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beoordelingen