Geachte gast,

Deze reis wordt niet meer aangeboden, omdat deze volgeboekt is of (tijdelijk) geen beschikbaarheid heeft.

Het boeken van deze reis is dus helaas niet mogelijk, maar informeer vrijblijvend via www.kras.nl/contact of KRAS (soortgelijke) reizen naar dezelfde bestemming aanbiedt. Indien u het reisnummer aan ons doorgeeft, kunnen wij u sneller van een antwoord voorzien.

U kunt ook bellen naar 088 - 0885 0886 (lokaal tarief).

v

Familierondreis Ritmisch Brazilië

14-daagse familierondreis langs ruisende watervallen, stranden en megagrote steden

v
IGY
Deelnemers per groep:

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 15

Maximum aantal deelnemers aan deze reis: 25

Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

  • Fietsen door São Paulo en Rio de Janeiro
  • Indrukwekkende watervallen van Iguaçu
  • Klauterend de Suikerbroodberg op
  • Drie nachten in een traditionele pousada
  • Fijn: twee binnenlandse vluchten
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-22.00 uur
Zondag: 10.00-22.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-São Paulo met KLM
• Binnenlandse vluchten São Paulo-Foz do Iguaçu en Foz do Iguaçu-Rio de Janeiro met GOL, Latam of Azul
Handbagage en ruimbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• Rondreis per touringcar of minibus
• 9 overnachtingen in genoemde middenklasse hotels met zwembad (of gelijkwaardig)
• 3 nachten verblijf in genoemde traditionele pousada met zwembad (of gelijkwaardig)
• 12 x ontbijt
• Lokale Nederlandssprekende reisleiding

• Fietstocht door São Paulo incl. fietshuur, helm, lokale gids en metroticket
• Watervallen van Iguaçu (Braziliaanse en Argentijnse kant)*
• Fietstocht langs Copacabana
• Excursie naar de Suikerbroodberg (welke manier kies jij.. klimmend of met de kabelbaan?)
• Vrije dagen in Paraty en Rio de Janeiro

* Let op exclusief entreegelden. Kijk bij Niet inbegrepen voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 25 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Entreegelden
• Optionele Excursies
• Fooien
Klik hier voor de details van alle bijkomende kosten ter plaatse (onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen)

Optioneel (direct bij te boeken) • Reis- en annuleringsverzekering

Belangrijk

• We verwachten dat onze reizigers goed ter been zijn en een redelijke basisconditie hebben. Je ziet namelijk veel tijdens deze reis en de activiteiten zijn soms inspannend terwijl het klimaat zeer warm en vochtig is. Ook wissel je regelmatig van accommodatie. Je bent dus niet 'op vakantie', maar op reis.

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 15
Maximum aantal deelnemers aan deze reis: 25
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 21 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Kaart
Dagprogramma

Ritmisch Brazilië

v
+1

Maak kennis met de metropool São Paulo en speel een potje voetbal tijdens een picknick in het park. Sta oog in oog met het natuurgeweld van ruisende watervallen midden in de jungle. Wil je het nog spannender? Kies dan voor de boottocht om de watervallen van nog dichterbij mee te maken. Ontdek het authentieke havenstadje Paraty, met karakteristieke huisjes en schitterende stranden. Ervaar de bruisende wereldstad Rio de Janeiro al fietsend. Maak een foto van het 37 meter hoge beeld van Christus, een van de 7 wereldwonderen. En swing mee op het ritme van de passionele Braziliaanse muziek.

Open alle items
Dag 1 • Amsterdam-São Paulo
Koffer gepakt? Het is tijd om naar het land van de watervallen, stranden en bruisende steden te gaan... juist, je gaat naar Brazilië! Comfortabel vlieg je rechtstreeks naar São Paulo. Na aankomst wordt je naar het hotel gebracht, waar je de komende twee nachten verblijft. Duik je nog even in het zwembad? Reisafstand ca. 30 km.
Dag 2 • São Paulo
v
+2
+1
Je start met een korte metrorit naar het historische centrum, waar je het voormalige klooster bezoekt waar ruim 450 jaar geleden de eerste Europeanen een nederzetting bouwden. Vanuit downtown wandel je naar de Japanse wijk, waar je een goede indruk krijgt van de enorme diversiteit aan inwoners in deze megastad. In Liberdade, zoals de Japanse wijk heet, stap je op de fiets. Fiets paraat en helm op? Onderweg is het tijd om bij een supermarkt te stoppen en lekkere dingen te scoren voor de picknick in het park. Je fietst vervolgens door naar het Ibirapuera Park, de Braziliaanse versie van central Park. Je kijkt vast je ogen uit! In de weekenden is het er heel gezellig druk, met families die er voetballen, fietsen en picknicken, waaghalsen die er skaten en op slag lines hun evenwicht trainen, joggers die er hun rondjes rennen en verder locals die genieten van een onstspannend momentje. De sfeer is er heel gemoedelijk en weet zit er ook wel een potje voetbal in met de lokale kinderen. Trap jij een balletje mee? Bij regen wordt er een plek onder een deels overdekt gedeelte gezocht, maar normaal gesproken schijnt de zon en heb je heel het park ter beschikking om een plek uit te zoeken waar je gaat picknicken. De fiets lever je na de picknick in net buiten het park en wordt je door een busje opgehaald die je terugbrengt naar het hotel.
Dag 3 • São Paulo-Foz do Iguaçu
Vanuit São Paulo neem je een binnenlandse vlucht naar Foz do Iguaçu, waar je drie nachten verblijft. Goed nieuws, het hotel heeft een heerlijk zwembad. Dus dat wordt zwemmen!
Dag 4 en 5 • De watervallen van Iguaçu
v
+2
+1
Uitgebreid de aandacht voor een van de grootste natuurwonderen ter wereld, de watervallen van Iguaçu. Over een breedte van 3 km stort de Iguaçurivier zich middels 275 watervallen met donderend geraas in de Paraná. Een overweldigend natuurspektakel! Je brengt een bezoek aan zowel de Braziliaanse als Argentijnse kant van de watervallen. Het meest spectaculaire uitzicht heb je vanaf de ‘Keel van de Duivel’, oftewel ‘Garanta del Diablo’ aan de Argentijnse kant. De naam alleen is al spannend, maar wil je het nog spannender maken? Kies dan voor een boottocht onder deze machtige watervallen door.
Dag 6 • Foz do Iguaçu-Rio de Janeiro
Je rijdt naar de luchthaven van Iguaçu voor de binnenlandse vlucht naar Rio de Janeiro. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel voor vier overnachtingen. Ga je na aankomst in het hotel meteen het strand van Copacabana ontdekken?
Dag 7 • Rio de Janeiro
v
+2
+1
Alle tijd voor misschien wel een van de leukste steden ter wereld. Je maakt in de ochtend een fietstocht langs Copacabana, waar de inwoners van Rio een groot deel van het dagelijkse leven doorbrengen. Hierna is het tijd om je weg te vervolgen naar de wijk Botafogo waar de levendigheid direct opvalt. Hier krijg je een goed beeld van het dagelijkse dynamische leven. Ook fiets je door Lagoa, de wijk rond het meer Rodrigo de Freitas, waar diverse olympische sporten werden georganiseerd. In de middag heb je alle tijd om op ontdekking in Rio de Janeiro te gaan. Ga bijvoorbeeld naar de heilige berg ‘Corcovado’ en breng een bezoek aan het enorme Christusbeeld. Hier vandaan heeft u een adembenemend uitzicht over de stad. Of ga lekker ontspannen aan het strand of het zwembad van het hotel. En sluit je de dag af met een verfrissende Caipirinha (voor de volwassenen onder ons)?
Dag 8 • vrije dag Rio de Janeiro
v
+1
Vrije dag om zelf de bruisende stad te ontdekken. Ga je bijvoorbeeld mee op excursie naar een favela, sloppenwijk? Een indrukwekkende lokale ervaring!
Dag 9 • Rio de Janeiro
v
De ochtend begint met een panoramische rondleiding door de binnenstad van Rio. Je maakt een korte stop bij de Sint-Sebastiaankathedraal die beroemd is vanwege de ongebruikelijke piramidevorm. Je gaat daarna naar de wijk Urca met de Suikerbroodberg, een van de bekendste bezienswaardigheden van Rio. Nu is de keuze aan jou.. houd je van wat avontuur, dan ga je met een professionele instructeur wandelend en klauterend met touwen omhoog. Wat een kick geeft dat! Is dit teveel van het goede dan kun je altijd met de kabelbaan naar naar het uitzichtpunt. Eenmaal boven is het uitzicht over de Copacabana, de baai van Guanabara en de Corcovadoberg onbetaalbaar. De middag is helemaal aan jou.
Dag 10 • Paraty
Je verlaat het swingende Rio en rijdt via een prachtige kustweg naar het koloniale havenstadje Paraty, gelegen op een plek waar de zee en de bergen in elkaar overgaan. Bijzonder! Een stadje met smalle straatjes, blauwe, witte en gele koloniale huisjes en oude kerken. Drie overnachtingen in Paraty in een pousada, een hotel gevestigd in een traditioneel koloniaal pand. Én natuurlijk met een zwembad. Reisafstand ca. 258 km.
Dag 11 en 12 • vrije dagen Paraty
v
+2
+1
Twee vrije dagen in Paraty. Maak een mooie boottocht langs de vele groene eilandjes voor de kust en duik met je snorkel in het water. Wandel door het centrum met 18e-eeuwse huisjes en sfeervolle winkeltjes. Ontspan aan het strand of maak een dagtocht naar de het tropische Saco de Mamangua. Hier kun je kanoën en hiken naar de top Pico de Pao de Acucar. En ’s avonds is het optimaal genieten in leuke restaurantjes met Braziliaanse muziek! Want eigenlijk kun je niet naar huis gaan, voordat je een Braziliaans dansje hebt gewaagd.
Dag 13 en 14 • São Paulo-Amsterdam
Het is weer tijd om terug naar São Paulo te gaan. Met de bus reis je naar de luchthaven, waar je aan het einde van de middag de terugvlucht neemt naar Amsterdam. Op dag 14 ben je weer thuis, een boel mooie foto's en verhalen rijker. Reisafstand ca. 262 km.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht
KLM
v
Sideshot_vliegendb
KLM logo
Sideshot_vliegendb
KLM logo

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over KLM, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vind je op de site van KLM. Of neem contact op met het service centre van KLM op telefoonnummer 020-4747 747.

Open alle items
Bagage
Ruimbagage
Bij intercontinentale vluchten van KLM is 1 stuk ruimbagage van max. 158 cm (L+B+H) van max. 23 kg inbegrepen. Voor vluchten binnen Europa (incl Rusland) en naar Israël, Marokko, Tunesië en Turkije is dit tegen betaling. In de reispapieren wordt de KLM boekingscode vermeld, hiermee kun je op de website van KLM bij 'Mijn reis' het meenemen van (extra) bagage regelen. Dit kan vanaf 2 weken voor vertrek.

Handbagage
Bij KLM mag je gratis één stuks handbagage meenemen van max. 12 kg en max. 55 x 35 x 25 cm. Daarnaast mag je nog een accessoire meenemen, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, max. 40 x 30 x 15 cm. Zie voor meer informatie de website van KLM.

Afwijkende bagage
De voorwaarden voor het meenemen van afwijkende bagage, bijvoorbeeld een fiets of golf- of duikuitrusting, vind je op de website van KLM. Hier vind je ook informatie over bagage voor kinderen.

Check altijd vooraf op de website van KLM de exacte bagagevoorwaarden voor jouw bestemming.

Lid van het Flying Blue programma van KLM?
Deelnemers aan het Flying Blue programma van KLM ontvangen korting op het ruimbagagetarief. Je kunt bij je boeking alvast jouw Flying Blue nummer aan ons doorgeven. Wanneer je voor vertrek via de website van KLM je bagage reserveert wordt de korting al automatisch verrekend. Het Flying Blue lidmaatschap is persoonlijk. Alle personen in een boeking moeten dus lid worden. Hiervoor heeft ook elke deelnemer een eigen emailadres nodig. Je kunt bagage ook telefonisch boeken bij KLM via telefoonnummer: 020 - 47 47 74 7.
Wil je lid worden van het Flying Blue programma? Kijk dan op de website van KLM.
Stoelkeuze
Bij KLM kun je tijdens het inchecken kosteloos een stoel selecteren. Wil je voorafgaand aan het inchecken al een bepaalde stoel reserveren kan dat tegen betaling vanaf het moment dat de reispapieren gereed zijn (max. 2 weken voor vertrek). Het reserveren van je stoel kan uitsluitend via de website van KLM bij 'Mijn reis'. Zie voor meer informatie de website of bel het KLM Service Centre op 020-4747 747.
Inchecken
Online inchecken via de website van KLM is voor de meeste (individuele) vluchten mogelijk vanaf 30 uur voor vertrek (voor vluchten naar de Verenigde Staten vanaf 24 uur voor vertrek).

Noot: een achternaam met een voorvoegsel moet aan elkaar worden ingevoerd: Bijvoorbeeld; De Vries wordt DEVRIES.
Service aan boord
Bij KLM zijn de maaltijd en drankjes bij de prijs inbegrepen. Welke maaltijd je krijgt, hangt af van de duur van de vlucht en de bestemming. Op bijna alle intercontinentale vluchten kun je meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment bekijken en/of beluisteren via een persoonlijk beeldscherm.
Partners van KLM
Partners Sky Team
KLM werkt in drukke tijden samen met een aantal zorgvuldig gekozen partners die ook lid zijn van het Sky Team, zoals bijvoorbeeld Delta Airlines. Het kan dus voorkomen dat je met één van deze partners van of naar de bestemming vliegt.

Meer informatie over de samenwerking tussen KLM en partners kun je lezen op de website van KLM.
Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven
v

Ga je binnenkort op vakantie met het vliegtuig, heb je al nagedacht over de manier waarop je naar de luchthaven gaat? Wij helpen je graag een handje.

Overnachten
Wil je ontspannen je vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en je kunt je auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie
Parkeren
Wij bieden je diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week, je auto kunt parkeren.

Meer informatie
Vervoer van/naar de luchthaven
Heb je vervoer nodig van/naar de luchthaven? Wij bieden je diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Voorwaarden
• Bij het boeken van jouw reis dien je de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In jouw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen je erop dat als de terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland de reis effectief één dag langer is dan de geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van een reisverzekering.
Familierondreizen
Herinneringen voor het leven maken
v

Nieuw bij TUI, familierondreizen. Speciaal voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. En gepland in de schoolvakanties. Een groepsrondreis met meerdere gezinnen is een onvergetelijke ervaring waar thuis nog lang over wordt nagesproken. Ideaal voor ouders én kids, want er is altijd wel iemand om mee te kletsen, te spelen of te chillen. En natuurlijk is er ook veel quality time met je eigen gezin. We hebben met ieders interesses rekening gehouden en de programma’s zijn super afwisselend. Naast highlights ontdekken ga je bijvoorbeeld ook varen, fietsen, koken, knutselen en nog veel meer. Dus, zijn jullie klaar voor een reis boordevol activiteiten en gezelligheid?

Dáárom een TUI familierondreis

• Samen de wereld ontdekken
• Reizen in de schoolvakanties
• Speciaal voor jong en oud
• Fijn bijna alles georganiseerd
• Combi van veel zien én vrije tijd
• Comfortabele hotels (soms ook heel uniek en vaak mét zwembad)
• Nederlandssprekende reisleiding (m.u.v. de familierondreis Winter Wonderland Finland)
• Duurzaam reizen
• Ook superleuk voor eenoudergezinnen!

Fijn alles georganiseerd

Van hotels en vervoer tot excursies en diverse maaltijden, bijna alles is geregeld! Wij reserveren voor jullie comfortabele hotels, vaak mét zwembad voor een plonsje na een excursiedag. En soms zijn het wel heel bijzondere accommodaties, zoals een safaritent, een bedoeïenenkamp of wat dacht je van een nachtje aan boord van een schip?

Jullie reisleider spreekt Nederlands

Natuurlijk ontdek je de vakantiebestemming samen met enthousiaste en ervaren Nederlandse of lokale Nederlandssprekende reisleiding. Hij of zij staat dag en – als dat nodig is – nacht voor jullie klaar. En bij sommige reizen is er daarnaast ook nog een lokale gids, die de bestemming natuurlijk ook kent als geen ander, maar meestal wel Engels spreekt.*

*Tijdens de familierondreis Winter Wonderland Finland ben je op reis met een internationaal gezelschap. Om deze reden spreekt de reisleider Engels.

Heel toffe reizen

Het wordt misschien nog moeilijk kiezen, want er is volop keuze uit toffe reizen, met heel veel hoogtepunten en activiteiten die speciaal samengesteld zijn voor jong én oud. Hier en daar is er natuurlijk ook de nodige vrije tijd. Meestal worden er dan ook leuke optionele excursies aangeboden. Net waar jullie zin in hebben! Dus waar op de wereld gaan jullie gezellig samen dingen doen met je gezin, je reisgenootjes én met de lokale bevolking? Kies maar!

Natuurlijk duurzaam

Wij van TUI vinden duurzaamheid enorm belangrijk. Ook tijdens de familiereizen wordt op een bewuste manier omgegaan met de natuur en de lokale bevolking en hun culturele normen en waarden.

De kleine lettertjes

Een TUI familierondreis is alleen te boeken indien je reist met minimaal één kind van 8 tot 18 jaar.
De minimum leeftijd voor onze familiereizen is 8 jaar, de maximum leeftijd van de meereizende kinderen is 18 jaar. Mocht één zoon of dochter nét buiten deze leeftijden vallen, neem dan contact met ons op. Voor bepaalde landen kunnen specifieke regels voor het reizen met kinderen gelden. In Zuid-Afrika en Kenia is bovendien de minimum leeftijd voor het deelnemen aan safari’s per open jeep gesteld op 8 jaar.
• De groepssamenstelling (aantal geboekte personen en hun leeftijden, per datum) kun je bij de diverse vertrekdata inzien, net als de minimale en maximale groepsgrootte.
• In de meeste landen hebben de hotels geen familiekamers voor 4 of 5 personen. Wij bieden bij alle reizen dan ook 2-persoonskamers aan, soms 3-persoonskamers, afhankelijk van de reis. Bij een 3-persoons kamerbezetting zal het derde bed vaak een uitklapbed/stretcher of iets dergelijks zijn (verwacht geen supercomfortabele boxspring!). Wij kunnen helaas geen kamers naast elkaar garanderen.
• Ook al wordt er in steden, stadjes en de natuur volop gewandeld en staan er ook diverse sportieve activiteiten op de planning… iedereen met een normale basisconditie en een sportieve, avontuurlijke instelling kan overal aan meedoen.
• Wij kunnen helaas vooraf geen specifieke stoelen reserveren zodat gezinnen of complete groepen bij elkaar in het vliegtuig zitten, hoewel we dat natuurlijk wel altijd proberen. Het is aan de luchtvaartmaatschappijen om wel of niet iets met ons verzoek te doen, daar hebben we helaas geen invloed op. Bij de meeste maatschappijen kun of moet je zélf van tevoren stoelen reserveren, vaak tegen betaling van een toeslag. Ook een upgrade naar een hogere klasse kun je zo gemakkelijk zelf regelen, mocht je dat willen. Reserveer je vooraf geen stoel, of doe je dit pas kort voor vertrek, dan worden de ‘overgebleven’ passagiers op de overgebleven stoelen geplaatst, met kans dat je als gezin kriskras verspreid door het vliegtuig kunt zitten. We raden je dan ook aan om zélf tijdig de nodige stoelen voor jullie gezin vast te leggen bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Hotels

Hieronder vind je voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor je reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvang je bij je reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EZ Aclimaҫão Hotel *** - São Paulo
v

Het hotel is centraal gelegen op ca. 4 km van het centrum van São Paulo. Het metrostation van Paraíso ligt op loopafstand. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, een sauna, een binnen- en buitenzwembad met zwembadbar, gratis WiFi, 24-uursreceptie, een eigen restaurant en een zonneterras. Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van de wasservice. De kamers zijn voorzien van een minibar, airconditioning, een telefoon, een koelkast, een bureau en een eigen badkamer met bad/douche en een föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Foz Plaza Hotel *** - Foz Do Iguaçu
v
+1

Het comfortabele Foz Plaza Hotel is ideaal gelegen in het centrum van Foz Do Iguaçu. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, grote lobby en ontbijtzaal. Er is een buitenzwembad en in het gehele hotel is er er wifi beschikbaar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, kluisje, zitje, televisie en eigen badkamer met douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hotel Mirador **** - Rio de Janeiro
v
+2
+1

Hotel Mirador ligt in de bruisende wijk Copacabana. Vanaf het dak geniet u van een prachtig uitzicht op het Christusbeeld. Het metrostation Siqueira Campos bevindt zich op slechts 250 meter afstand. Het hotel beschikt over een receptie, bar, fitnessruimte en buitenzwembad op het dak. De ruime kamers beschikken over airconditioning, televisie, telefoon, minibar, wifi en een badkamer met douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pousada Aconchego – Paraty

Deze accommodatie is gelegen aan het water, met het strand van Pontal op loopafstand. Aconchego beschikt over gratis wifi, een buitenzwembad, een restaurant en 24-uursreceptie. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een koelkast, een minibar, een televisie en een eigen badkamer met bad of douche en een föhn.

Plaatsinfo
Rio de Janeiro
v
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is beslist één van de mooiste steden ter wereld. Het typische Suikerbrood, het immense Christusbeeld dat over de stad lijkt te waken, het brede goudgele Copacabana-strand en de bergen in het achterland vormen de magnifieke kenmerken van deze bijzondere stad. Het bruisende en kleurrijke carnaval dat hier elk jaar de mensen doet swingen op de beat van de samba, spreekt ongetwijfeld tot ieders verbeelding. Rio biedt haar bezoekers oneindig veel winkeltjes, bars, discotheken, restaurants en terrasjes. U kunt er wandelen en relaxen in schitterende parken en botanische tuinen, een kijkje nemen bij talloze monumenten en gebouwen, zoals het immense Maracana-voetbalstadion en fraaie kerken, een bezoek brengen aan de dierentuin of op ontdekking gaan in één van de interessante musea. Kortom: op naar Rio, want hier vindt u echt alles wat u zich maar kunt wensen!

São Paulo
v
Brazilie_SaoPaolos

São Paulo is het economische hart van Brazilië. De inwoners ( ca. 18 miljoen!)pronken graag met de verworven rijkdommen.

Brazilië
v
Brazilie.Olindas
195_Bahia_s
+5
+4

Brazilië is een land dat veel plezier geeft aan zijn vakantiegangers. Tevens is het een bestemming met het rijkste natuurschoon ter wereld. De machtige regenwouden, de uitgestrekte stranden en de duizenden bezienswaardigheden. Kiest u maar. Of neemt u alles?