Verzeker uw huurfiets

Huurt u een fiets bij Kras voor tijdens uw fietsvakantie dan is een verzekering niet inbegrepen. Wij bieden u wel de mogelijkheid om uw huurfiets te verzekeren voor diefstal, schade aan de fiets of schade ten gevolge van verlies (van onderdelen) van de fiets. De kosten voor een Kras fietsverzekering zijn € 17,50 per Gazelle of Batavus E-bike en € 12,50 voor een Batavus toerfiets (geen eigen risico).
Lees meer informatie over de fietsverzekering

Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in voor het bijboeken van de fietsverzekering:

x
x
x
x

Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met het bijboeken van de fietsverzekering voor alle personen in deze boeking, tegen een prijs van €17,50 per verzekering voor de Gazelle of Batavus E-Bike en €12,50 per verzekering voor de Batavus toerfiets (geen eigen risico). Onder voorbehoud van wijzigingen. Indien u niet voor alle personen in deze boeking een fietsverzekering wenst af te sluiten, geeft u dit dan a.u.b. aan in het opmerkingenveld.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens, meer informatie hierover leest u in onze privacy voorwaarden. Om uw fietsverzekering in orde te kunnen maken sturen wij uw gegevens door naar de verzekeringsmaatschappij.