Kijk samen met ons vooruit naar de wereld ontdekken

Zeker & vertrouwd reizen in Coronatijd

Als je weer op reis gaat, dan wil je zeker weten dat je dat onbezorgd kan doen. Daarom hebben wij bij KRAS de Zeker & Vertrouwd belofte. Daarmee ben je er zeker van dat we er alles aan doen om jouw vakantie ook in Coronatijd zo aangenaam mogelijk te maken.

Zeker & Vertrouwd
Samen weer de wereld ontdekken

We volgen alle richtlijnen

KRAS volgt de richtlijnen van de lokale overheden & autoriteiten gedurende je hele reis.

We zorgen voor een veilige reis
KRAS zorgt dat je zo comfortabel mogelijk naar je bestemming reist.

We werken samen met de beste partners
KRAS organiseert alleen reizen naar bestemmingen en accommodaties waar je veilig van je vakantie kunt genieten.

We bieden je keuzevrijheid
KRAS heeft een zeer soepel omruilgemak, waarmee je tot 7 dagen voor vertrek je reis gratis kunt omboeken .

Blijf dromen van de wereld ontdekken

Een vakantie in het vooruitzicht hebben, is voor velen een heel prettig gevoel. Weten dat je gaat, ernaartoe leven en soms even lekker wegdromen bij de gedachte dat… Ga je straks nog heerlijk genieten van de nazomerzon of ontvlucht je regenachtig en koud Nederland in de wintermaanden.

Dichtbij ontdekken

v

Als je het ons vraagt, zijn dat de onverwachte ontdekkingen. Op plekken waar je het niet direct verwacht. Zoals dichtbij huis.

Juist deze tijd nodigt uit om Nederland eens goed te ontdekken. Met meer dan 200 reizen in eigen land is KRAS de expert om je hierbij te helpen. Zodat je deze zomer (misschien) voor het eerst in je leven kan ervaren dat prachtig reizen eigenlijk niets met afstand te maken heeft.

kijk hier voor het aanbod in Nederland

Genieten van de najaarszon

v

Samen kijken we vooruit naar weer ontdekken. En de nazomer leent zich daar uitstekend voor. Geniet van de nazomerzon terwijl je in alle rust geniet van de schoonheid van de cultuur en natuur. Misschien ruik je de eerste herfstgeuren al. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandelvakantie in Oostenrijk of een vakantie naar één van de Griekse Eilanden?

Kijk hier voor het najaarsaanbod

Op vakantie in de winter

v

Koud en regenachtig Nederland ontvluchten, de winter is het ideale moment om de zon op te zoeken en een shot vitamine D tot je te nemen. Zo geniet op de Canarische Eilanden vaak nog van temperaturen boven de 20 graden. Of vlieg je vliegt verder naar de Nederlandse Antillen. Hier is het het hele jaar door tropisch warm.

Wil je juist genieten van een sprookje van sneeuw en ijs. Reis dan af naar Fins Lapland of boek een van onze langlauf en winterwandel reizen naar Oostenrijk.

Kijk hier voor het winteraanbod

Zeker & Vertrouwd de wereld ontdekken

Je kunt jouw vakantie aan ons toevertrouwen!