Cruises met de Mein Schiff 4

Totaal ontspannen de wereld verkennen

Een culturele cruise, zo kunt u Mein Schiff 4 wel bestempelen. Dit cruiseschip is voorzien van fraaie kunstwerken en biedt daarnaast alle faciliteiten die u zich kan wensen om een onbezorgde vakantie op zee te beleven. Maak een culinaire rondreis langs alle restaurants aan boord en ontdek elke hoek van het schip dankzij de 13 gezellige bars en lounges. In de SPA & Meer geniet u van weldadige behandelingen om totaal ontspannen de wereld te ontdekken.

Verfijn uw keuze
4 Cruises Mein Schiff 4 van TUI Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Cruise met een kunstzinnig tintje

Als u van kunst houdt voelt u zich tijdens een cruise op Mein Schiff 4 vast snel thuis. Meer dan 6.000 kunstwerken, van sculpturen tot schilderijen, sieren namelijk het eigentijdse interieur van dit cruiseschip. De ruime comfortabele hutten voor zo’n 2.500 passagiers en de veelzijdige faciliteiten om de vakantie in te vullen zoals u zelf wilt, maken deze luxe cruise van Kras compleet. Zo is er een heuse ‘winkelstraat’ om naar hartenlust te shoppen, een schitterend casino om uw geluk te beproeven, worden spectaculaire shows gegeven in het theater en zijn er creatieve workshops om de dagen op zee niet stil te hoeven zitten.

De keuze is reuze aan tafel

Met 11 restaurants komt u tijdens een cruise met Mein Schiff 4 aan al uw culinaire trekken. Laat u bijvoorbeeld verwennen met een vijfgangenmenu in het hoofdrestaurant Atlantik of maak een gastronomische wandeling door het buffetrestaurant Anckelmannsplatz met wokstation. De keuze is reuze en juist deze veelvoud in combinatie met hoge kwaliteit en de beste service zijn kenmerkend voor dit cruiseschip van TUI Cruises. Aan boord vindt u 13 bars en lounges waar u kunt genieten van een biologische thee tot een kleurrijke cocktail. Waar u ook neerstrijkt, elk plekje aan boord heeft iets speciaals.

Sport en ontspan

De enige vraag die u zichzelf hoeft te stellen tijdens een cruise met Mein Schiff 4 is welke invulling u geeft aan de dagen op zee. Staan die in het teken van ontspanning of zoekt u juist de sportieve activiteiten op? Gun uzelf een weldadige massage in de SPA & Meer tijdens de exclusieve Saunanacht. Of stap de Finse sauna binnen waar het panoramische uitzicht een saunabezoek wel erg uniek maakt. Zonder twijfel dat u daar weer helemaal zen uitkomt. Wie liever in beweging blijft, kan een rondje hardlopen op het dek met een frisse zeebries in de haren. Of de sportschool opzoeken voor een cursus aerobic, spinning of pilates. Maar als u bijvoorbeeld een duik neemt in het 25 meter lange zwembad, kan sporten en ontspanning ook prima samengaan.