Cruises met de MSC Orchestra

Cruisen is met volle teugen genieten van het leven

De MSC Orchestra kan omschreven worden als een stijlvol 4 sterren cruiseschip van uw dromen. Met alle activiteiten en faciliteiten aan boord van de MSC Orchestra hoeft u zich geen moment te vervelen. Of u nu rust zoekt in de spa of wilt swingen tijdens een mooie musical, er is aan de hele familie gedacht. Ontdek de Italiaanse roots in de authentieke restaurants en de mediterrane sfeer tijdens een filmavondje onder de sterrenhemel. De MSC Orchestra klinkt toch als muziek in de oren?

Verfijn uw keuze
2 Cruises MSC Orchestra van MSC Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Het chique cruiseschip van MSC

Vier tijdens een cruise op het chique cruiseschip MSC Orchestra de vakantie waarvan u tot nu toe alleen nog droomde. Geniet van het stijlvolle interieur, een mix van in art deco en art nouveau design, en ervaar het comfort van dit 4 sterren cruiseschip van MSC Cruises. De Orchestra is middelgroot van formaat en heeft ruimte voor 2.250 passagiers. Zoveel mensen, zoveel wensen. En dus zoveel activiteiten en faciliteiten. Voor jong en oud, de actieve reiziger of de rustzoeker. Op dit elegante cruiseschip kan iedereen zijn vakantie met Kras invullen zoals hij of zij dat wil. Er zijn twee formele avonden per week, al heerst er overwegend een relaxte en informele sfeer aan boord. Vanaf het moment dat u aan boord stapt, staat het vriendelijke personeel klaar om u compleet in de watten te leggen.

Veelzijdig entertainment op de MSC Orchestra

Aan boord van de MSC Orchestra is het elke avond ‘showtime’. In het Covent Garden Theater kunt u een klassiek concert bijwonen, maar ook een magische voorstelling van een goochelaar bezoeken. De jongste kinderen zijn in de Jungle Adventure Club helemaal in hun element waar zij lekker kunnen ravotten, terwijl u in de Body and Mind Spa helemaal in de watten gelegd wordt. Wie het leuk vindt om een gokje te wagen voor wat extra vakantiegeld is in het Palm Beach Casino aan het juiste adres. En over een droomcruise gesproken, wat dacht u van een filmavondje onder de sterrenhemel op het dek bij het zwembad?

Een cruise met een Italiaans karakter

Wie van de Italiaanse keuken houdt boft tijdens een cruise met MSC Orchestra. Want dit cruiseschip behoort tot de Italiaanse rederij MSC Cruises. De mediterrane sfeer is voelbaar aanwezig en uiteraard ook in de horeca vertegenwoordigd. De 5 restaurants die aan boord aanwezig zijn hanteren verschillende concepten. Van buffet tot à la carte, maar ook qua smaak. Zo is er bijvoorbeeld het Shanghai Chinese Restaurant als u zin heeft in Oosterse maaltijden. Maak na een geslaagd diner eens een avondwandeling over het dek alvorens u neerstrijkt in de Wine Bar voor een lekker glaasje rood of wit.