Cruises met de MSC Musica

Een cruise die klinkt als muziek in de oren

Ervaar het gevoel van een wereldse vakantie aan boord van MSC Musica. Deze cruise is er voor de hele familie, met activiteiten in iedere hoek van het schip. Van een potje tennis op het dek tot een swingende dansles. Voor de nodige ontspanning kunt u in de bubbelende jacuzzi in de spa plonsen. Deze uitgebreide spa voelt letterlijk als een warm bad. Bezoek ook zeker eens de muzikale avonden in het Scala Theater die de naam van deze cruise eer aan doen.

Verfijn uw keuze
2 Cruises MSC Musica van MSC Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Een elegante en ruime cruise

‘Welcome on board’ van de cruise MSC Musica, een modern 4 sterren schip dat een internationaal publiek trekt. Beleef een wereldse cruisevakantie met Kras op een van de grootste cruiseschepen van de Europese rederij MSC Cruises. De ruime Musica heeft plaats om 2.550 gasten te verwelkomen in haar comfortabele hutten. De foyer in Art Deco stijl telt drie verdiepingen en heeft als eyecatcher een piano, waarvan het lijkt alsof deze zweeft boven een podium van azuurblauw water. De sfeer aan boord van dit elegante zeeschip is overwegend informeel en casual. Maar twee avonden per week kunt u nog het ‘klassieke cruisen’ ervaren wanneer alle passagiers zich hullen in formele kleding.

Hoogstandjes op cultureel en culinair gebied

Op het cruiseschip MSC Musica zijn voldoende faciliteiten en activiteiten voor jong en oud aanwezig om u uitstekend te vermaken tot de volgende bestemming is bereikt. Van dans- tot kookles en van een heuse sigarenbar tot een wijnproeverij voor de liefhebbers. En over proeven gesproken: er zijn verschillende restaurants waar u kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Schep de lekkerste hapjes van het buffetrestaurant op uw bord, proef overheerlijke gerechten uit de authentieke Italiaanse keuken of ga voor de Japanse specialiteit sushi. ’s Avonds vinden in het grote La Scala Theater muziekvoorstellingen plaats die door velen geliefd zijn en de naam van de cruise eer aan doen.

Ultiem ontspannen in de spa

Ook om tot rust te komen zit u goed op de MSC Musica. Na een dag vol indrukken van een nieuwe bestemming is het fijn om in de Balinese spa te ontspannen. Voel u als herboren na een heerlijke massage. En neem even de tijd voor uzelf in een van de jacuzzi’s, terwijl u geniet van de ondergaande zon. Maar waar de een ontspanning vindt in een wellness center, kan de ander zijn hoofd het beste leegmaken door te sporten. De sportfaciliteiten aan boord van de Musica bieden de mogelijkheid om uw sportactiviteiten ook in de vakantie door te zetten. Van een rondje hardlopen op het dek, een potje fanatiek tennis tot het volgen van een rustgevende yogales in de gym.