Cruises met de MSC Fantasia

Cruisen met de oceaanreus van Europa en een Mediterraan tintje

Wie op vakantie gaat met de oceaanreus van Europa genaamd MSC Fantasia, staat een totaal nieuwe cruise-ervaring te wachten. Het Italiaanse karakter van de rederij MSC komt terug in het stijlvolle interieur en in de authentieke keuken, waar zelfs een ambachtelijk ijsje of een echte steenoven pizza niet ontbreken. En natuurlijk kan de hele familie genieten van een potje squash of ultiem relaxen in de Aurea Spa tot een spectaculaire show van wereldklasse.

Verfijn uw keuze
2 Cruises MSC Fantasia van MSC Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Gastvrij cruises met een Italiaans tintje

Wist u dat het cruiseschip de MSC Fantasia langer is dan de 300 meter hoge Eiffeltoren? De Fantasia behoort dan ook tot de grootste cruiseschepen van Europa en is één van de vlaggenschepen van de Italiaanse rederij MSC Cruises. Het milieu staat bij deze rederij - net als bij Kras - hoog in het vaandel maar gaat uiteraard niet ten koste van het comfort van haar gasten. Laat u compleet in de watten leggen door het vriendelijke personeel en smul van heerlijke maaltijden die uw smaakpapillen steeds weer strelen. Met plaats voor ruim 4.300 passagiers zijn de faciliteiten zeer uiteenlopend en ingericht om aan ieders wens te voldoen. De mediterrane sfeer van MSC Fantasia is goed terug te zien in het stijlvolle interieur en de faciliteiten aan boord. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekker Italiaans ijsje of een echte steenoven pizza?

Deel uw vakantiepret via internet

Sinds de komst van de mobiele telefoon zijn we altijd en overal bereikbaar. Voor de een is de vakantie een uitgelezen moment om eventjes ‘offline' te gaan, maar de ander deelt de vakantiepret het liefst met het thuisfront. En dan is het fijn om te weten dat er aan boord van het cruiseschip de MSC Fantasia een krachtige satelliet internetverbinding beschikbaar is. Op het centrale plein in het midden van het schip begint uw dag al goed met een heerlijk kopje koffie van de espressobar. Sportievelingen genieten misschien meer van een verse fruit smoothie in de Spa Bar voordat ze gaan hardlopen op het dek of een bezoek brengen aan de squashbaan. Cultuurliefhebbers zijn ook op de juiste plek op deze cruise met MSC Fantasia. Met entertainment van wereldklasse en minstens zes verschillende voorstellingen is het dagelijks ‘showtime’.

MSC Fantasia voor de hele familie

Zoals het de Italianen betaamt is de hele familie welkom op een cruise met de MSC Fantasia. Op dek 18 kunnen volwassen ongestoord relaxen op het zonnedek en genieten van een panoramisch zeezicht. Of kom tot rust in de Aurea Spa met een thermale grot, waar het interieur met natuursteen en mozaïeken is afgestemd op de exotische Balinese sferen. Maar ook kinderen en tieners hebben hun ‘eigen terrein’ om de vakantie van hun dromen te vieren. Zoeven van de waterglijbaan in het Aqua Park, samen spelen met nieuwe vriendjes in de Miniclub of naar de Teenage Kicks Spa voordat ‘s avonds de Teens White Party losbarst.