Cruises in Panamakanaal

Verbinding tussen kleurrijk Zuid-Amerika en imposant Noord-Amerika

Vaar tijdens een cruise Panamakanaal door de wereldberoemde ‘waterweg’ in het Midden-Amerikaanse land Panama! De locomotieven langs de oever die het cruiseschip door de smalle passages voeren kunnen voor veel spektakel zorgen. Maar niet alleen deze waterroute is het bewonderen waard gedurende een cruisevakantie. Ook is het mogelijk om kennis te maken met onvergetelijke cruisebestemmingen in Noord- én Zuid-Amerika.

Verfijn uw keuze
1 Cruise Panamakanaal
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Regio
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Panamakanaal en de ABC-eilanden
Cruise Panamakanaal en de ABC-eilanden
per Zuiderdam
  • Tijdelijk inclusief fooien, drank- en dinerpakket!
  • Incl. vliegreis, transfers en 1 hotelnacht in Miami
  • o.a. Half Moon Cay, Aruba, Curacao en Panama met o.a. het Panamakanaal
  • 14 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum06-04-2021
Reisduur14 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2732
LG

Cruisevakantie van Noord- naar Zuid-Amerika

Maak tijdens een cruise door het Panamakanaal kennis met het beste van twee werelden. Deze ‘watersluis’ door het Midden-Amerikaanse Panama wordt namelijk de verbindingsroute tussen Noord-Amerika en Zuid-Amerika genoemd. Begin een cruisevakantie bijvoorbeeld aan de westkust van Amerika, waar het 5 sterren cruiseschip van de Holland America Line vertrekt vanuit San Diego. Vooral het centraal gelegen Balbao Park is een excursie waard in deze stad. In dit immense stadspark waant u zichzelf bijna in een veelzijdig dorp dankzij de talloze stadstuinen, theaters en musea. Zo dwaalt u het ene moment door de Desert Garden, dat wordt gevormd door een woestijnvlakte die gevuld is met fleurige cactussen. Om daarna de wonderen van de ruimtevaart te ontdekken in het San Diego Air & Space Museum. Na een prachtige dagtrip vertrekt het luxe schip vanuit de haven van San Diego. Waarna u over de Stille Oceaan vaart richting het ‘waterrijke’ hoogtepunt van deze cruisereis.

Cruisen door het kanaal van Panama

Wie tijdens een cruise door het Panamakanaal arriveert bij deze 81 kilometer lange waterroute door Midden-Amerika, zal mogelijk snel een plekje zoeken op het dek van het cruiseschip. Vanaf hier heeft u immers een perfect panorama op de locomotieven langs de waterkant, die het schip door de nauwe sluizen en passages van het kanaal leiden. Over de Caribische Zee wordt de zeecruise van Kras vervolgens voortgezet naar het Zuid-Amerikaanse Colombia. Hier is het mogelijk om aan land te gaan in de noordelijke stad Cartagena. Laat u gerust verleiden door de Caribische sfeer, die te herkennen is aan de koloniale bouwwerken, bruisende salsabars en kleurrijke steegjes. Het Spaanse ‘Castillo de San Felipe de Barajas’ zal bovendien snel opvallen, aangezien dit fort is gebouwd boven op een heuvel langs de kust. Gedurende een wandeling over de metershoge kasteelmuren wordt u dan ook getrakteerd op een fraai uitzicht over de felblauwe Caribische Zee en de heuvelachtige kustlijn.