Cruises met de Costa Favolosa

Het paradepaardje van Costa Cruises

Laat dromen werkelijkheid worden en beleef een sprookje op het moderne cruiseschip Costa Favolosa. Dit schip van rederij Costa Cruises kent een extreem hoog comfortgehalte waardoor u zich elke dag als een prins of prinses kunt wanen. De faciliteiten aan boord staan garant voor het nodige vermaak. Ga een rondje hardlopen op het joggingparcour of laat u na een spectaculair ritje over de waterglijbaan in het zwembad plonsen.

Verfijn uw keuze
2 Cruises Costa Favolosa van Costa Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Ervaar een hedendaags sprookje

Het 4 sterren cruiseschip Costa Favolosa van de Italiaanse rederij Costa Cruises lijkt uit een sprookje te zijn weggeplukt. Alles aan boord staat in het teken van magie en dat begint al met de betoverende glans van de duizenden Swarovski-kristallen in de ontvangsthal. De inrichting met waardevolle materialen en geavanceerde technologieën zorgt voor een extreem hoog comfort. De smaakvol ingerichte hutten zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en de meeste hebben een privé balkon waardoor het eerste rang genieten is van schitterende uitzichten. Aan boord van dit cruiseschip dat sinds 2011 in de vaart is, kunnen 3780 passagiers vertoeven onder extreem gastvrije en attente service van de crewleden. Opvallend aan boord zijn de ruim 6000 kunstwerken die u meenemen naar schitterende plekken over de hele wereld. Tijdens een cruise met het schip Costa Favolosa waant u zich haast tussen een droom en werkelijkheid.

Dag en nacht genieten

De Italiaanse ‘roots’ van Costa Cruises zijn niet alleen goed terug te zien in de inrichting en sfeer, maar ook in de horecafaciliteiten aan boord. In de 5 restaurants en 13 bars aan boord zijn tijdens een cruise culinaire hoogtepunten te beleven, doordat de Italianen als geen ander weten hoe ze uw smaakpapillen moeten verwennen. Schep uw bord vol in het buffetrestaurant of lik uw vingers af dankzij de overheerlijke chocolade in de Coffee & Chocolate Bar. Daarnaast zijn aan boord van Costa Favolosa de beste vormen van entertainment te vinden om u dag en nacht te vermaken. Zo kunt u een spectaculaire voorstelling bijwonen in de 4D-bioscoop of in het drie dekken hoge theater, terwijl gokliefhebbers hun blufkunsten kunnen testen met een potje poker in het casino.

Een balletje slaan of waterpret

Ook voor sportliefhebbers is aan boord van Costa Favolosa genoeg te bleven. Om een balletje te slaan kunt u zich vermaken door de exclusieve golfsimulator waarbij er een golfterrein is in de openlucht, of waan uzelf een echte autocoureur door de Grand Prix-simulator. Met een workout in de sportzaal is het zweet eruit te werken of leef u uit op het joggingparcour, waar de frisse zeelucht u tot optimale prestaties drijft. Om af te koelen, zijn er 4 zwembaden aanwezig, waarvan er één over een glazen schuifdak beschikt. De waterglijbaan toboga waar u vanaf kunt zoeven, zorgt voor de nodige waterpret. Na al die sportieve activiteiten is het tijd voor rust en ontspanning en waar kan dat beter dan in de Samsara Spa. Wordt het een massagebehandeling of neemt u liever plaats in de stomende sauna?