Bestel gerust nog een Cuba libre in de Havana Bar van cruiseschip de Carnival Horizon. Want tijdens een cruise van Carnival Cruise Lines hoeft u alleen nog maar te genieten, terwijl u van de ene naar de andere tropische bestemming wordt gebracht. Het Nederlandstalige Philipsburg, met vrolijk gekleurde huisjes aan de Boardwalk. Of Grand Turk, waar u tijdens een duikvakantie in het Caribisch gebied zeeschildpadden kunt spotten.

Verzoekjes in de Piano Bar

Wie bij Kras een cruise van Carnival Cruise Lines boekt, wordt door de Amerikaanse rederij meegenomen naar de meest tropische plekjes van het Caribisch gebied. En dat terwijl u onderweg alleen nog maar hoeft te genieten van het uitzicht. En van alle gemakken aan boord van de schepen van deze populaire cruisemaatschappij natuurlijk. Bestel een drankje in de gezellige Piano Bar aan boord van cruiseschip de Carnival Conquest. En zing ook gerust mee terwijl de pianist uw verzoeken ten gehore brengt. Of bestel een Cuba libre in de typisch Cubaanse Havana Bar van de Carnival Horizon. Zo komt u al snel na vertrek uit Miami in exotische sferen, nog voordat u het eerste tropische eiland heeft bezocht.

Tropische cruise door de Caribbean

Welke cruise van Carnival Cruise Lines u ook kiest, de bestemmingen zijn niets minder dan tropisch en paradijselijk te noemen. Zo neemt u tijdens een zeecruise door de Oostelijke Caribbean een kijkje op de Turks- en Caicoseilanden. Hoewel deze eilandjes ook wel de vergeten eilanden worden genoemd en massatoerisme hier helemaal niet aan de orde is, worden ze door Carnival Cruise Lines gelukkig niet overgeslagen! De wateren rondom het eiland Grand Turk zijn namelijk ideaal voor een duikvakantie in het Caribisch gebied. Barracuda's, zeeschildpadden... dankzij het kristalheldere zeewater ziet u ze vanaf 50 meter afstand al aan komen zwemmen. En ook als u bij Kras een cruise door de westelijke Caribbean boekt, zal het u aan natuurlijke trekpleisters niet ontbreken. Op de Kaaimaneilanden bijvoorbeeld, bekend om de hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen aan de warme Caribische Zee. Maar behalve luieren in het paradijs kunt u hier ook een uitstapje maken naar Stingray City, waar in het kristalheldere zeewater de enorme pijlstaartroggen sierlijk boven de zandbanken door het water zweven.

Kleurrijke culturele bezienswaardigheden

Ook aan culturele hoogtepunten geen gebrek tijdens een cruise van Carnival Cruise Lines. Gewoon aan boord van een van de cruiseschepen, waar u tijdens een vakantie in het Caribisch gebied een heuse musical kunt bijwonen. En op het cruiseschip de Carnival Conquest vindt u zelfs een kleurrijke kunsttentoonstelling. Maar ook aan land zijn de bezienswaardigheden overal te vinden. In Philipsburg bijvoorbeeld, de Nederlandstalige hoofdstad van St. Maarten. Bewonder de vrolijk gekleurde huisjes aan het einde van de levendige Boardwalk en bezichtig het 18e eeuwse houten gerechtsgebouw. Vanaf het hooggelegen Fort Amsterdam heeft u bovendien een panoramisch uitzicht over Philipsburg en het azuurblauwe water van de Grote Baai. Terug aan boord van een cruiseschip van Carnival Cruise Lines staan de lekkerste hapjes al op u te wachten. Pizza, sushi, q uesadilla’s... en kiest u voor een vaste of een open dinerzitting?

Verfijn uw keuze
4 Cruises Carnival Cruise Lines
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Faciliteiten
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.