Cruises met de AIDAblu

Het cruiseschip met de eerste bierbrouwerij op zee

De wereld ontdekken op een ontspannen manier tijdens een cruise met AIDAblu. Relaxen in de Japanse Spa, genieten in het Theatrium tijdens een swingende dansshow en op ongedwongen wijze dineren in de restaurants met open zitting. Kinderen zijn helemaal in hun element tijdens een boordsafari en vermaken zich uitstekend met hun nieuwe vrienden in de Teens Lounge. Proost, met een op zee gebrouwen biertje in het Brauhaus, op een onvergetelijke cruisevakantie.

Verfijn uw keuze
2 Cruises AIDAblu van AIDA
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Stap lachend aan boord

Klik! Welkom aan boord van de cruise AIDAblu. Op de loopplank van dit Duitse cruiseschip staat een boordfotograaf die u welkom heet en een fijne vakantie wenst. De eerste vakantieherinnering is al vastgelegd op de gevoelige plaat. In de fotoshop aan boord kunt u de foto dezelfde avond al bewonderen. Een mooi souvenir van een bijzondere reis, want zo kunt u een cruisevakantie met Kras wel omschrijven. De AIDAblue is een groot modern schip dat plaats biedt aan ruim 2.000 passagiers. Lichte en comfortabele hutten nodigen uit voor een ontspannen cruisevakantie. En ook de informele en ongedwongen sfeer aan boord draagt daaraan bij.

Dineren met open zitting

Bij AIDAblue is de hele familie welkom. Kinderen beleven de tijd van hun leven wanneer ze op boordsafari gaan met de Kidsclub of vrienden maken in de Waikiki Teens Lounge. En ondertussen kunt u zich heerlijk ontspannen in de Japanse Spa of uw geluk beproeven in het Casino. Over proeven gesproken; er zijn verschillende buffetrestaurants aan boord met open zitting. Daarbij kunt u een culinaire ontdekkingsreis maken in de specialiteitenrestaurants zoals de Sushi Bar of het Buffalo Steak House.

Ein prosit

Bijzonder aan boord van de AIDAblu is het Brauhaus. Neem plaats in de sfeervolle ‘biergarten’ en proef het bier van de eerste brouwerij op zee. Wie liever een wijntje drinkt zit goed in de Vinothek. Een wijnexpert kan u een passende wijn adviseren en natuurlijk zijn er ook wijnproeverijen waaraan u kunt deelnemen. ’s Avonds transformeert de Anytime Bar tot een heuse disco, waar u tot in de vroege uurtjes uw beste dansmoves kunt laten zien. Meer entertainment vindt u in het Theatrium waar de grootste AIDA shows worden opgevoerd. Van een swingende musical tot een spectaculaire dansshow: u beleeft er magische momenten.