Cruises met de AIDAaura

Een sportieve familievakantie op een knusse cruise

Ga een sportieve cruise tegemoet met de AIDAaura. Volg een fitnesscursus, ga hardlopen over het dek of sla een balletje in de golfsimulator. En kom daarna volledig tot rust in de hemelse spa. Met een verfrissende cocktail in de hand bij de AIDA Bar geniet u nog intenser van een live-optreden van de professionele band. Ondertussen heeft u geen kind aan de kinderen die zich kostelijk vermaken met hun nieuwe vrienden en alle activiteiten aan boord.

Verfijn uw keuze
2 Cruises AIDAaura van AIDA
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Vaargebied
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Schip
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Budget p.p.
Vervoersoort

Een moment geduld a.u.b.

Fit en ontspannen

Laat uw vakantiedromen uitkomen met Kras tijdens een cruise met AIDAaura. Op dit 4 sterren zeeschip van AIDA vindt u lichte en comfortabele hutten en een keur aan activiteiten en faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Dit zeeschip met 12 dekken is intiem van formaat. Het is ingericht om een kleine 1.300 passagiers welkom aan boord te heten. Als sportieveling hoeft u niet de dagen af te tellen tot u na de vakantie weer uw trainingsschema kunt oppakken. De sportfaciliteiten van de AIDAaura zijn uiteenlopend van een golfsimulator tot basketbalveld. Ook hardlopers kunnen op het dek gewoon hun rondje blijven joggen. Na een flinke inspanning is het heerlijk om volledig tot rust te komen in de hemelse Body & Soul Spa. Laat u verwennen tijdens een heerlijke massage. En probeer maar eens niet in slaap te vallen in de relaxte jacuzzi.

Van cappuccino tot cocktail

Rekent u zichzelf tot een echte fijnproever? Dan zit u gebakken aan boord van AIDAaura. Ga op culinaire ontdekkingsreis bij de verschillende specialiteitenrestaurants. En probeer het geheim van de chef te achterhalen tijdens de kookworkshop. U krijgt een kookboek mee naar huis zodat u thuis ook weer heerlijke nieuwe gerechten op tafel kunt toveren. Zo valt u ongetwijfeld in de smaak bij vrienden en familie. En bij een hapje hoort.. Inderdaad, een drankje. Van cappuccino tot cocktail, u zegt het maar. En terwijl u geniet bij de AIDA Bar van de mooiste live-muziek, vermaken de kinderen zich uitstekend in de AIDA Kids of Teens Club. Voor iedere leeftijd zijn er leuke activiteiten, zoals schat zoeken, diverse workshops en een 4D-bioscoop. En als al dat spelen hongerig heeft gemaakt, dan kunnen de kinderen met hun nieuwe reisvriendjes gezellig samen eten.