Affiliate worden van Kras

Al 95 jaar is Kras één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland. Als direct seller zijn wij gewend om een rechtstreekse relatie met de klant te onderhouden. Kras is elke dag prominent aanwezig met nieuwe aanbiedingen in landelijke dagbladen.

Ook per e-mail houdt Kras zijn klanten op de hoogte van scherpgeprijsde reizen via de nieuwsbrief, die abonnees de mogelijkheid biedt om als eerste te profiteren van onze weekendklapper. Jaarlijks biedt Kras aan meer dan 300.000 passagiers een uitstekende en onbezorgde vakantie.

Waar is Kras sterk in?

Kras heeft een uitgebreid aanbod naar maar liefst meer dan 110 landen. Zonvakanties, rondreizen, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen met een perfecte reis-prijsverhouding. Deze reizen zijn makkelijk via internet te verkopen. Meer dan 70% van onze reizigers boekt online.

Wat levert het u als affiliate op?

Kras gelooft in affiliate marketing en geeft aan haar affiliates 4,5% commissie over de basis reissom. Het Kras programma is gebaseerd op een langdurige samenwerking waarin de verkoop centraal staat. Verkoopt u één van onze producten, dan verdient u direct een aantrekkelijk bedrag. Hoe meer u verkoopt, hoe hoger uw commissie en beloning!

Voordelen voor u en uw bezoekers

Kras is een sterk, bekend merk met een betrouwbaar imago en heeft altijd de beste aanbiedingen voor de bezoekers van uw website. Wij hebben een pro-actief beleid naar affiliates toe, affiliate worden van Kras biedt u vele voordelen!
  • Aantrekkelijke vergoedingen
  • Snelle uitbetaling
  • Regelmatige acties en promoties voor affililiates
  • Deeplinken naar elk zoekresultaat mogelijk
  • Landingpagina’s: voor elke bestemming is er een aparte landingpage beschikbaar met alle reizen van de betreffende bestemming
  • XML-banners waarbij populaire bestemmingen dynamisch worden ingeladen
  • Constante aandacht voor usability testing en webanalytics is positief van invloed op conversie van alle via u doorgestuurde bezoekers
  • Kras staat open voor verbeterpunten aan het promotiemateriaal en de website, omdat het al zijn affiliates serieus neemt als internetdeskundige.

Hoe werkt het?

Kras werkt exclusief samen met het affiliate-netwerk Tradetracker. Lees meer over het affiliate programma van Kras bij dit netwerk. Meld je vandaag nog aan voor gratis deelname aan het affiliate programma van Kras!